Gellak

Niet iedere vrouw wilt kunstnagels. Dit is ook helemaal niet nodig. Wilt u altijd mooie verzorgde nagels en bent u fan van nagellak of een mooie french manicure maar dan wel eentje die langer blijft zitten en sterker is dan normale nagellak? Dan is gellak de uitkomst. De speciale gel wordt aangebracht in verschillende laagjes en elke laag wordt uitgehard onder een UV/LED lamp. Het gemak van gellak is het draagplezier, het kan gemakkelijk worden aangebracht, het blijft 2 tot 3 weken zitten met een prachtige hoogglans en het zorgt voor een volledige dekking.

De voordelen van gellak:

  • Sterker dan gewone nagellak;
  • Lang houdende kleur met intense hoogglans;
  • Dunner dan een acryl- of gelnagel;
  • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien;
  • Is in 30 tot 45 minuten aangebracht. Dus geen urenlange zit;
  • Soepel als de natuurlijke nagel
  • Kan ook aangebracht worden op de teennagels, dit blijft 5 tot 6 weken zitten met dezelfde prachtige hoogglans. Makkelijk in de zomer en tijdens vakantie. Altijd mooie verzorgde voeten en handen!
Nog meer mogelijkheden voor gellaknagels,
zie https://www.wolkinfeet.nl/kunstnagel-of-toch-niet


Verwijderen van gellak
Het verwijderen van gellak is niet moeilijk maar u moet het wel op de juiste manier laten doen. Ga niet zelf aan de gang om de nagels eraf te peuteren of te schrapen want dat gaat ten kosten van uw natuurlijke nagels. De gellak wordt in de salon op professionele wijze verwijderd, daarna worden de nagelriemen verzorgd, de nagels in model gevijld en er wordt afgesloten met een nagelolie. Zo stapt u met mooie, natuurlijke nagels weer de deur uit.

Bij Wolkin’ Feet kunt u kiezen uit meer dan 100 kleuren gellak. Voor ieder wat wils. Er wordt gewerkt met Magnetic,  CND en Urban Nails, merken van hoogwaardige kwaliteit.