Gellak

Gellak is een prachtig alternatief voor de gewone nagellak. Wilt u altijd mooie verzorgde teennagels en bent u fan van nagellak of een mooie french manicure maar dan wel eentje die langer blijft zitten en sterker is dan normale nagellak? Dan is gellak de uitkomst. De speciale gel wordt aangebracht in verschillende laagjes en elke laag wordt uitgehard onder een UV/LED lamp. Het gemak van gellak is het draagplezier, het kan gemakkelijk worden aangebracht, het blijft 5 tot 6 weken zitten met een prachtige hoogglans en het zorgt voor een volledige dekking.

De voordelen van gellak:

  • Sterker dan gewone nagellak
  • Lang houdende kleur met intense hoogglans
  • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien
  • Is in 10 tot 15 minuten aangebracht.
  • Soepel als de natuurlijke nagel
  • Altijd mooie verzorgde voeten


Verwijderen van gellak
Het verwijderen van gellak is niet moeilijk maar u moet het wel op de juiste manier laten doen. Ga niet zelf aan de gang om de nagels eraf te peuteren of te schrapen want dat gaat ten kosten van uw natuurlijke teennagels. Een beschadigde nagelplaat is gevoeliger voor o.a. schimmels en dat wilt u vast niet. De gellak wordt in de praktijk op professionele wijze verwijderd en daarna worden de natuurlijke nagels gepolijst, indien nodig geknipt, de nagelomgeving wordt gereinigd en verzorgd met een nagelolie. Zo blijven uw natuurlijke teennagels mooi en gezond.

Bij Wolkin’ Feet kunt u kiezen uit meer dan 50 kleuren gellak. Voor ieder wat wils. Er wordt gewerkt met Magnetic en Urban Nails, merken van hoogwaardige kwaliteit.