Over mij

Welkom bij Wolkin’ Feet, Pedicure en Manicure

Mijn naam is Marina Prins, medisch pedicure en allround nagelstyliste. Wolkin’ Feet is opgericht in 2012 als pedicurepraktijk en later is ook de nagelstudio geopend. De naam Wolkin’ Feet is dus ontstaan vanuit het pedicurevak. Omdat velen mij al kennen onder deze naam heb ik dit zo gelaten nadat ook de nagelstudio erbij kwam. 

Medisch pedicure
Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij de branchevereniging ProVoet en het Kwaliteit Register voor Pedicures (ProCert).
Wolkin’ Feet biedt voetbehandelingen aan voor iedereen mét of zonder voetklachten. Zowel gespecialiseerde als cosmetische voetverzorging.
Men is vaak geneigd om de voeten over te slaan als het gaat om lichamelijke verzorging. Terwijl het zo belangrijk is om de voeten goed te verzorgen. U moet er immers de hele dag op staan en lopen. Of u nu man of vrouw bent, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Realiseert u zich dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op uw voeten neer komt? Als uw voeten pijn doen, kan ongemerkt ook uw houding veranderen. Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen is dus van groot belang voor iedereen.

Tijd en aandacht voor élke klant staat centraal, daar waar nodig worden vervelende ongemakken verholpen en u stapt met een gevoel van welbehagen de deur weer uit.

Nagelstyliste
Sinds 2016 ben ik ook Allround Nagelstyliste en aangesloten bij Het Nagelgilde, de branchevereniging voor nagelstylisten. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten in de nagelbranche, zoals Magnetic,  CND en Urban Nails.  U kunt bij mij terecht voor  een manicure, nagelversteviging met BIAB (Buildergel In A Bottle) of gewone gel, het aanbrengen van gellak op de natuurlijke nagel en nailart. Als klant krijg u een persoonlijke vijlenset welke voor u wordt bewaard in de studio. 

Naast het pedicuren en de nagelstyling is het ook mogelijk om te kiezen voor een wellness-voetbehandeling, heerlijk ontspannende voetreflexmassage, voet- en onderbeen massage of manicure.

Wolkin’ Feet is gevestigd aan de Akeleizoom 8 te Papendrecht. De praktijk bevindt zich op de begane grond en is zodoende ook makkelijk bereikbaar voor mensen die slechter ter been zijn. Er is parkeergelegenheid in de straat en de fiets kan voor de deur.

Op deze website kunt u eenvoudig al mijn diensten bekijken.

Een behandeling is altijd op afspraak. U kunt mij hiervoor bellen of whatsappen op 06-25133424 of u kunt gebruik maken van het contactformulier op deze site.

                 

 

Wolkin’ Feet staat voor hygiëne en vakmanschap.