Over mij

Welkom bij Wolkin’ Feet, medisch pedicure

Mijn naam is Marina Prins, medisch pedicure en eigenaresse van Wolkin’ Feet. De praktijk is opgericht in 2012. Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij de branchevereniging ProVoet en ingeschreven in het Kwaliteit Register voor Pedicures (ProCert).  

Wolkin’ Feet biedt voetbehandelingen aan voor iedereen mét of zónder voetklachten U kunt bij mij terecht voor zowel medische als cosmetische voetverzorging. Deze behandelingen zijn ook nog uit te breiden met o.a. een ontspannende voet- en/of onderbeenmassage, nagel- of gellak of een ontspannend voetbad.
Men is vaak geneigd om de voeten over te slaan als het gaat om lichamelijke verzorging. Terwijl het zo belangrijk is om de voeten goed te verzorgen. U moet er immers de hele dag op staan en lopen. Of u nu man of vrouw bent, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging.

Realiseert u zich dat het hele gewicht van uw lichaam vaak op uw voeten neer komt? Als uw voeten pijn doen, kan ongemerkt ook uw houding veranderen. Daardoor kunnen weer rug-, nek-, heup- en knieklachten ontstaan. Preventief uw voeten laten verzorgen is dus van groot belang voor iedereen.

Tijd en aandacht voor élke klant staat centraal bij Wolkin’Feet, daar waar nodig worden vervelende ongemakken verholpen en u stapt met een gevoel van welbehagen de deur weer uit.

Wolkin’ Feet is gevestigd aan de Akeleizoom 8 te Papendrecht. De praktijk bevindt zich op de begane grond en is zodoende ook makkelijk bereikbaar voor mensen die slechter ter been zijn. Er is parkeergelegenheid in de straat en de fiets kan voor de deur.

Op deze website kunt u eenvoudig al mijn diensten bekijken.

Een behandeling is altijd op afspraak. U kunt mij hiervoor bellen of whatsappen op 06-25133424 of u kunt gebruik maken van het contactformulier op deze site.

Openingstijden: maandag t/m donderdag van 8.30 – 17.00 uur           

 

Wolkin’ Feet staat voor hygiëne en vakmanschap.