Voetreflexzonetherapie

Bij voetreflexmassage gaat men ervan uit dat het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten.

Door het masseren van de reflexzones op de voeten wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Blokkades die zich in het lichaam gevormd hebben door bijvoorbeeld ziek zijn, emoties of zich niet fit voelen kunnen worden opgeheven waardoor het lichaam weer in balans komt. De behandeling werkt ontspannend en helpt afvalstoffen, die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, te verwijderen uit het lichaam.

Wolkin’ Feet geeft voetreflexmassage als ontspanningsmassage, vervolgens kunt u ervaren dat het voor u van waarde kan zijn bij problemen als bijvoorbeeld: hoofdpijn, migraine, maag- en darmklachten, hormonale klachten of psychische of emotionele blokkades, maar ook bij spierpijn, gewrichtspijn of problemen aan de wervelkolom. Het is heerlijk rustgevend voor lichaam en geest. Het geeft energie, verminderd de spanning en het brengt je weer in balans.

Tip: Tijdens een behandeling is het prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Verder is het fijn om te weten dat tijdens de behandeling uw voeten maar ook uw onderbenen gemasseerd worden.

Het is belangrijk om na de behandeling, maar ook de dagen erna, voldoende water te drinken. Dit helpt om de vrijgekomen afvalstoffen het lichaam te verlaten.

** Diagnoses mogen alleen door artsen worden gesteld. Indien je onder behandeling van een arts of andere specialist bent, zal mijn behandeling altijd volgend en ondersteunend zijn.