Schoonheid

Iris Klijn verzorgt aan het vertrouwde adres van Wolkin’ Feet diverse schoonheidsbehandelingen in haar kleine professionele en gezellige salon. De salon bevindt zich op de eerste etage.

Iris is sinds 2017 allround schoonheidsspecialiste en heeft zich daarnaast inmiddels gespecialiseerd in wimperextensions (one by one en 3D+ techniek), wimperlift, browstyling, browlamination en henna-brows.

Om kwaliteit te blijven bieden blijft Iris zich ontwikkelen en volgt met regelmaat trainingen en workshops. Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met het merk Nouvital. Deze producten zijn zonder parabenen, dierproefvrij, hypoallergeen en geeft je huid een zijdezacht gevoel. De producten van Nouvital zijn ook te koop in de salon en zo ook diverse producten voor het verzorgen van de wimperextensions en de wenkbrauwen.

Iris zorgt voor een ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht en professionaliteit staan bij haar centraal.

Wimperlift
Wimperextension

Met een goed verzorgde huid voel je je beter en straal je dat ook uit.

Kom snel eens langs!

Contact: 06 – 81838457 / eyerisbeautysalon@gmail.com of stuur een bericht via facebook.com of instagram. Hierop staat ook meer informatie en natuurlijk voor en nafoto’s van de diverse behandelingen.