Manicure

Manicure is het verzorgen van de handen en nagels. De nadruk ligt op de conditie, stevigheid en het onderhoud van huid en de natuurlijke nagel. Zowel voor dames als voor heren is hand- en nagelverzorging een essentieel onderdeel van de dagelijkse verzorging. Handen hebben dagelijks veel te verduren van wind, zon, water, schoonmaakmiddelen en andere invloeden. Bescherming en ondersteuning van de huid van de handen is daarom noodzakelijk. Maar een manicurebehandeling beschermt, verzorgt en hydrateert niet alleen uw handen, het is tevens een aangename en ontspannende behandeling. Een periodieke manicurebehandeling is echt geen overbodige luxe, ideaal om de natuurlijke conditie van de nagels, de huid erom heen en de handen op peil te houden.

Een basisbehandeling bestaat uit een handbadje, nagelriemverzorging, een scrub, vijlen/polijsten van de nagels en als afsluiting worden de handen ingemasseerd met een crème. De basis behandeling is altijd uit te breiden met een masker die de huid diep conditioneert. Het geeft de huid een gezonde glans. Tevens kunt u de behandeling nog uitbreiden met het lakken van de nagels met alleen topcoat, in een kleur naar keuze of met een gellak; french manicure, naturel of een kleur naar keuze.

Ik heb gekozen om te werken met de nieuwe manicure lijn van Magnetic, Seduction
 
Magnetic Seduction is een manicure lijn met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die helpen om de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke jeugdige staat en behoudt de vochtbalans. De effecten zijn de hele dag zichtbaar.
Pure verleiding met het teder parfum van lentebloesem en frisse bamboe verrijkt met delicate orchideeën. 

  • Nourishing Cuticle oil: vochtherstellend, verzorgend en heeft een huid vernieuwend effect.
  • Delicate Hand Lotion: vochtherstellend, anti-aging en anti-oxidant
  • Luxurious Hand Scrub: salt peeling met vochtherstellende en zuiverende werking
  • Rich Hand Cream & Mask: vochtherstellend en heeft een verzachtend effect

De Nourishing Cuticle oil en de Delicate Hand Lotion zijn bij mij verkrijgbaar in de salon.